چگونه از دندان هایمان مراقبت کنیم؟

  1. خانه
  2. /
  3. مجله دندانپزشکی
  4. /
  5. چگونه از دندان هایمان مراقبت کنیم؟

مراجعه به یک دندانپزشک خوب و انجام ویزیت های برنامه ریزی شده به تنهایی کافی نیست. لازم است بدانید که در فاصله بین این ویزیت ها برای تقویت دندان ها و تمیز نگه داشتن آنها چه کارهایی باید انجام دهید. در این مطلب درباره اقدامات و مزایای مراقبت از دندان ها صحبت می شود. با مراقبت صحیح از دندان می توان به طور قابل توجهی از خطراتی که دندانها را تهدید می‌کنند پیشگیری کرد.

چگونه از دندان هایمان مراقبت کنیم؟

  • دو بار در روز مسواک را فراموش نکنید. با کمک مسواک و نخ دندان پلاک های روی دندان ها و بین دندان ها را پاک کنید، با این کارها دندان کمتر در معرض خطر خواهد بود.
  • از خوردن غذاهای پر قند خودداری کنید یا آنها را به حداقل برسانید.
  • از سیگار کشیدن یا استفاده از محصولات تنباکو خودداری کنید. زیرا می توانند سلامت دهان و دندان ها را در معرض خطر قرار دهند، یکی از نگرانی ها در مورد محصولات تنباکو، سرطان دهان است. همچنین بیماری های لثه در میان کسانی که سیگار می کشند شایعه است.
  • به طور منظم به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا اطمینان حاصل کنید که به موقع مشکلات مربوط به سلامت دندان ها شناسایی و درمان میشود.
  • برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان ها، بهترین خمیر دندان حاوی فلوراید را انتخاب کنید. میتوانید با مشورت با دندانپزشکتان بهترین خمیر دندان و مسواک را مناسب با دندان های خودتان خریداری کنید.
  • تمیز کردن زبان نیز مهم است بنابراین در کنار مسواک دندان ها زبان تان را نیز تمیز کنید

مراجعه زودهنگام و به موقع به دندانپزشکی چه مزایایی دارد؟

  • خطر کمتری برای دندان پوسیده شده وجود خواهد داشت.
  • امکان تشخیص زودتر بیماری های لثه و سرطان دهان
  • کنترل بوی بد دهان
  • جلوگیری از پیشرفت مشکلات دندانی و درمان های پر هزینه دندانپزشکی
  • جلوگیری از پیشرفت پوسیدگی و لکه های دندانی
  • کاهش نیاز به روش های درمانی سنگین تر مانند عصب کشی دندان

مراقبت از دندان ها نیاز به پیچیدگی خاصی ندارد، با رعایت بهداشت دهان، رعایت توصیه های دندانپزشکان و همچنین مراجعات منظم به دندانپزشکی که گفته می شود سالانه دو بار است می توان بهتر از دندان ها مراقبت کرد.

بوی بد دهان

بوی بد دهان که قطعاً برای همه ناخوشایند است می تواند نشان از تعدادی بیماری در دهان و دندان ها باشد و فقط علت آن پوسیدگی دندان نباشد.

برای مثال بوی بد دهان می تواند ناشی از:

استوماتیت، پوسیدگی دندان، بیماری های مختلف غدد بزاقی و زبان، پیشرفت التهاب لثه و پریودنتیت، دندان عقل و ساختارهای ارتوپدی در دهان نیز باشد.

با این حال پوسیدگی دندان و عدم رعایت بهداشت و در نتیجه ایجاد پلاک روی دندان و تجمع بقای یک غذا در میان دندان ها و حفره های دندانی از عوامل اصلی بوی بد دهان هستند.

تنها کاری که در خانه میتوان برای کاهش این مشکل انجام داد، رعایت بهداشت دهان و دندان است، یعنی استفاده از مسواک و نخ دندان و شستشوی مناسب دهان. اگر با انجام این کارها همچنان مشکل بدبویی دهان دارید به یک دندانپزشکی جهت درمان و رفع مشکل مراجعه کنید.

سوالی درباره این مطلب دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

ایجاد وبسایت اختصاصی

برای دندانپزشکان و دندانپزشکی ها

شرکت های بیمه

طرف قرارداد با مراکز دندانپزشکی

دندانپزشکی اقساطی

خدمات اقساطی دندانپزشکی: ایمپلنت، ارتودنسی و …

فهرست